Nieuws uit Beerta

Opruimen Zwerfvuil Beerta


Op zaterdag 14 maart 2020 organiseert Dorpsbelangen Beerta een actie om het zwerfvuil in en rondom ons dorp op te ruimen.
Mocht u hier aan mee willen werken dan kunt u zich aanmelden via info@dorpsbelangenbeerta.nl
De gemeente Oldambt stelt prikstokken, hesjes en vuilniszakken beschikbaar en ruimt na afloop van de actie het zwerfvuil gratis op.
Het programma ziet er a.v. uit:

11.00 uur - Verzamelen bij de Iemekörf, korte uitleg en indeling van de groepen
11.15 uur - Opruimen zwerfvuil
13.15 uur - Verzamelen bij de Iemekörf
13.30 uur - Hapje en Drankje verzorgd door Ommeland Catering
14.30 uur - Einde actie

Opgave graag voor 12 maart a.s.

We hopen dat er zoveel mogelijk inwoners mee zullen doen, zodat Beerta er straks weer netjes en opgeruimd uitziet.

Bestuur Dorpsbelangen Beerta

Adres Iemekörf: Torenstraat 16 in Beerta

Download PDF informatieDownload PDF informatie: opruim_actie_14_maart.pdf

Tjammeloop 2020

Tjammeloop 2020

Op zondag 31 mei wordt de Tjammeloop, een bijzondere niet-zo-competitieve dorpsloop weer gehouden. Als er al competitie zal zijn, dan in de eerste plaats met jezelf! Wie doet er mee met 5km rennen rond de Tjamme? Of zelfs twee rondjes: 10km voor de echte doorrenners? Of liever een wandeling van 5km, die je prima met kinderen of kleinkinderen kunt lopen? Dan kom je ongeveer samen met de 10 km renners over de Finish.

De opzet van de Tjammeloop 2020 is precies zoals we in 2011 zijn begonnen:
In de ochtend al vroeg uit de veren, tussen 8.00 en 8.30 uur aanmelden bij de Start achteraan de parkeerplaats van het Sportcentrum De Hardenberg, en je nummer opspelden. Om 8.30 uur wordt gestart door een heuse lokale corifee. En dan, voor de zondag goed en wel begonnen is, meteen een flinke sportprestatie neerzetten waar je trots op kunt zijn! Meteen na binnenkomst van de laatste wandelaars en renners volgt het ontbijt. Is je dorst gelest en ben je goed gevoed dan kun je weer naar huis. Het is nog geen 10.30 uur en je hebt een groot deel van de zondag nog voor je om alles te doen wat je maar wilt. Maar de Tjammeloop 2020 heb je tenminste gehaald! Schrijf in en doe mee!

Max. aantal deelnemers: 100

Opgeven:
Per mail: organisatie.tjammeloop@gmail.com
Per telefoon: 06-52715303

Deelname (inclusief ontbijt) voor volwassenen €5,00, kinderen tot 12 jaar gratis.


« < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Snoeiwerkzaamheden in de Tjamme - Dorpsbelangen Beerta

Snoeiwerkzaamheden in de Tjamme

6 oktober 2015 - Finsterwolde, snoeiwerkzaamheden in de Tjamme. Kom je ook?! Samen buiten aan de slag in de Tjamme, tussen Beerta en Finsterowlde. Het is gezond, leuk... lees verder »

Staatsbosbeheer snoeien Beerta Noordbos

2 oktober 2015 - Midwolda, 2 oktober 2015. Hierbij informeren wij u als aan- of omwonende van het Beerta Noordbos. Staatsbosbeheer start komende week met het snoei... lees verder »

Noodopvang vluchtelingen

15 september 2015 - Net als alle dorpsbewoners is het bestuur van Dorpsbelangen vanmiddag op de hoogte gebracht van het voornemen om in het Wold een noodopvang voor asiel... lees verder »

Eetcafe Klein Voorhout Beerta

19 augustus 2015 - In het voormalige gemeentehuis aan de Rozenstraat is de afgelopen jaren druk verbouwd. Vorig jaar is het in gebruik genomen. In het oude gemeentehuis ... lees verder »

Dickens Day en Sinterklaas intocht 2015

1 juli 2015 - Dickens Day is dit jaar gepland op zondag 20 december a.s. en de jaarlijkse Sinterklaas intocht op zondag 22 november a.s. Voor foto’s van Dickens... lees verder »

Kerkenpad Oost-Groningen – 20 juni

9 juni 2015 - Als het gaat over mooie en bijzondere kerken, dan denken de meeste mensen niet meteen aan Oost-Groningen. Toch heeft onze regio op dit gebied veel te ... lees verder »

Kampioenschappen Spijkerbroek Hangen

8 juni 2015 - Op Havendag zondag 17 mei jl. Zaterdag 16 mei heeft er vanwege de regen haast niemand gehangen. Er zijn geen tijden opgenomen. Op de Havendag van zon... lees verder »

HAVENDAGEN BEERTA….het kwam toch nog goed

8 juni 2015 - … Chinese Drakendans een mooi startpunt van de oeverartiesten… Na een wat verregende eerste havendag op zaterdag, met een vloekende en tierende ... lees verder »

Vrijwilligers gezocht voor de activiteitencommissie

30 mei 2015 - Vrijwilligers gezocht voor de activiteitencommissie Dorpsbelangen Beerta Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet, doet de activiteiten commissie die fu... lees verder »

Doe je mee? Pimp je container

20 mei 2015 - Vind je die grijze of groene container ook zo saai? Dan kun je daar nu iets aan doen. En ook nog eens iets winnen. We starten namelijk een wedstrijd ... lees verder »

« < 5 6 7 8 9 10 11 > »

Quick Scan Lokale Democratie

16 januari 2020 - QUICK SCAN LOKALE DEMOCRATIE Januari 2020 De Gemeente Oldambt wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze gemeente? Dorpsbelangen Beerta wil graag meewerken aan dit onderzoek omdat zij het ook belangrijk vinden dat de inwoners van Beerta tevreden zijn over samenwerking met de gemeente. Onderzoek Wat vindt u van de lokale democratie in Oldambt? We willen graag weten hoe tevreden u be... lees verder »

Dickens Day Beerta 13 december 2020

16 januari 2020 - Mocht u nog vragen hebben, laat het ons even weten. Stuur dan een e-mail naar info@dickensday.nl of vraag een van de leden van de evenementencommissie. Natuurlijk willen we er graag met elkaar een heel mooi evenement van maken. Want samen maken we Dickens. Wij zien u graag op zondag 13 december 2020 De Evenementencommissie van Dickens Day Beerta bestaat uit de volgende personen Corrie Blaauw, Diana Vegt, Erik Helweg, Piet Topelen, Gert Pomp, Derk Jan van der ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.